Talent Program: dè start van jouw loopbaan in data

Wat houdt het Talent Program in?

Het Talent Program voor young professionals is een uniek ontwikkelprogramma waarin we je binnen zeven weken opleiden en begeleiden naar een baan bij een bij jou passende werkgever. Dit kan een multinational zijn maar ook een NGO in Nederland. Samen kijken wij naar jouw ambities en drijfveren en hoe jij je verder kunt ontwikkelen bij een werkgever die bij jou past. Gedurende het eerste jaar blijven we je coachen. Zo kun jij je persoonlijk en professioneel optimaal ontwikkelen tot een echte specialist in data & analytics.  

Loopbaanoriëntatie + traineeship met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling + de mogelijkheid om met data bij te dragen aan een betere toekomst. Eventueel binnen het het programma Who Cares, waar kansgelijkheid een van de belangrijke speerpunten is.

Geïnteresseerd hoe het er week voor week uitziet? Klik dan hier. 

 

Let data do the job, do the job in data

Heb je een (bijna) afgeronde bachelor of WO opleiding of maximaal twee jaar werkervaring? Toegepaste statistiek in je curriculum en bovenmatige interesse in data & analytics? En wil je je ontwikkelen tot data specialist? Dan is ons Talent Program iets voor jou! Het Talent Program biedt je de kans om in zeven weken een dataspecialist te worden en in korte tijd zoveel gave lessen uit de praktijk te leren van de experts.

 

 

”Na mijn afstuderen ging ik op zoek naar een baan. Maar bij het lezen van de vacatures en voeren van sollicitatiegesprekken kreeg ik steeds het gevoel dat ik nog niet helemaal was voorbereid op het werkleven. Daarom was ik meteen geïnteresseerd in het Talent Program van Cmotions, zodat ik een goede basis krijg om met meer zelfvertrouwen het werkveld te betreden.”  – Ries, Talent Program kandidaat

 

Lees hier meer over de ervaringen van onze TP kandidaten

Download hier de brochure van het Talent Program

De voordelen voor jou:

  • Inspirerend programma van 7 weken
  • Een mooi salaris dat met je meegroeit
  • Begeleiding en coaching on the job
  • Professioneel netwerk
  • Werken bij een bij jou passende werkgever
  • Startdatum: maart 2023
  • Ruimte voor ontwikkeling, fun en maatschappelijke bijdragen

Datum en locatie

De eerstvolgende editie start in maart 2023 op ons kantoor in Bunnik. Ben jij er ook bij? 

📞 Bel of mail mij, want ik heb interesse. 

➡️ Ik ben overtuigd, ik wil me aanmelden voor de eerstvolgende editie van het Talent program!

Vragen over het Talent Program? Check hier de FAQ

 

 

Contact

Dexter van der Swaluw
Senior Corporate Recruiter
06 82 06 27 82
d.van.der.swaluw@cmotions.nl
Dexter van der Swaluw

Are you also interested in following our Talent Program, but unable to speak Dutch? We also have limited room for English-speaking candidates in our upcoming edition of the Talent Program. Note that you should be willing and able to work and live in the Netherlands. Click one of the buttons below to either come in contact with us, or to directly apply for our Talent Program.