Weg - nieuwe begin - succesverhaal kandidaat Talent Program

Succesverhaal – kandidaat aan het woord

11 september 2019
Artikel geschreven door kandidaat Talent Program
Alina - kandidaat Cmotions Talent Program

Van master sociologie naar een carrière in marketing gerichte data analyse

Tijdens mijn studie heb ik geleerd hoe je een goed wetenschappelijk onderzoek uitvoert en na het doorlopen van mijn master wist ik het zeker: ik wil geen carrière in de wetenschap (waarschijnlijk zoals 90% van alle WO studenten). Gelukkig wist ik heel goed wat ik leuk vond en waar ik goed in was, namelijk DATA. Hoewel ik bij mijn afstudeerbedrijf gevraagd werd te blijven, heb ik de keuze gemaakt mijn hart te volgen, het vinden van een baan in de datawereld. Dit bleek toch lastiger dan gedacht, ik miste commerciële- en vakgerichte kennis en ervaring.

Cmotions Talent Program data & analytics

Ik ben verder gaan kijken en kwam terecht bij de Cmotions Talent Program data & analytics. Tijdens deze fulltime opleiding leerde ik niet alleen met verschillende tools werken en nieuwe analyse methoden en technieken, maar ook verbeterde ik mijn soft skills. Zoals het geven van een impactvolle presentatie en ik oefende gesprekstechnieken, waaronder het voeren van een intakegesprek. De enthousiaste groep mensen met wie ik het Talent Program volgde, maakte het extra leuk!

Nieuwe baan!

Na het Talent Program ben ik gestart bij Proponent in de functie van Marketing Intelligence Data Analyst. Proponent is een distributeur in vliegtuigonderdelen. We zijn nu een aantal maanden verder en ik ben ontzettend enthousiast. Ik maak onderdeel uit van een geweldig team, de organisatie staat open voor (innovatieve) ideeën en er is heel veel ruimte voor ontwikkeling. Ik wist niet dat ik zoveel energie kon krijgen van een baan!

Cmotions bedankt dat jullie mij hebben geholpen, ik had hier nu niet gezeten zonder jullie steun!

Meer informatie

Wil je vrijblijvend kennismaken met één van onze kandidaten? Of ben je zelf (bijna) afgestudeerd en wil je meer informatie over ons Talent Program neem dan contact op met Fleur!

Fleur Miltenburg
Talent Program Coördinator
+31 6 55 89 74 63
f.miltenburg@cmotions.nl