Sem over zijn eerste maanden bij Cmotions

23 februari 2022
Artikel geschreven door Sem Frankenberg, Data Science Consultant

Hi, ik ben Sem Frankenberg, 27 jaar en sinds 1 december 2021 ben ik als data science consultant in dienst bij Cmotions

Via een collega bij Cmotions, Kjeld, ben ik in augustus 2021 in contact gekomen met een recruiter bij Cmotions. Met Kjeld had ik in het verleden al eens gewerkt. Omdat hij tijdens onze samenwerking zo enthousiast was leek het mij leuk om een keer het gesprek met Cmotions aan te gaan.

In de sollicitatiegesprekken werd voor mij al snel bevestigd dat het team van Cmotions een enorme passie voor het data vak heeft én oog voor persoonlijke en professionele drijfveren.

Data consultancy is core business

Een belangrijke reden voor mij om uiteindelijk voor Cmotions te gaan werken, was omdat data consultancy bij Cmotions echt core business is. Je kunt je als consultant bij Cmotions bezighouden met een grote diversiteit aan klanten en projecten op het gebied van data. Daarnaast is er een grote bereidheid en enthousiasme van collega consultants om mee te denken over data inhoudelijke vraagstukken. Je staat er als consultant bij Cmotions dus niet alleen voor, maar je wordt omringd met een enthousiast, maar vooral ook hecht, team!

Oog voor ontwikkeling

Ook is er vanuit Cmotions een belangrijk oog voor je ontwikkeling doordat je als consultant wordt gekoppeld aan een managing consultant waarmee je elke twee weken praat over je ervaringen op projecten en je behoefte aan ontwikkeling. Het heeft me positief verrast hoeveel er mogelijk is, zolang je er ook zelf het gesprek over durft aan te gaan. Dit heb ik dan ook gedaan in mijn eerste maanden als consultant.

Zo ga ik in de aankomende maanden Python trainingen geven bij klanten. Dit omdat ik heb aangegeven dat ik het leuk vind om trainingen en kennisdeling te verzorgen. Dit heeft voor mij in korte tijd al bevestigd dat Cmotions daadwerkelijk kan en wil faciliteren in specifieke behoeften die ik heb.

Vrijblijvend in gesprek

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je zelfstandig te werk kan gaan, maar tegelijkertijd ook onderdeel bent van een hecht team? En vind je het niet alleen leuk om opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen, maar ook Cmotions als organisatie? Dan denk ik dat het het zeker waard is om eens vrijblijvend het gesprek aan te gaan!

Contact

Dexter van der Swaluw
Senior Corporate Recruiter
06 82 06 27 82
d.van.der.swaluw@cmotions.nl
Dexter van der Swaluw