Organisatie

Cmotions Recruitment is onderdeel van Cmotions. Wij zijn gespecialiseerd in de werving, selectie en opleiding van professionals. Dit doen we op het gebied van marketing intelligence, advanced analytics en data science functies. We bemiddelen voor vaste en tijdelijke functies op junior, medior, senior en management niveau. Ons kantoor is gevestigd in Amersfoort.

Functie

Als recruitment consultant ben je de schakel tussen organisaties die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers en professionals die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Daarnaast kan het ook gaan om invulling van een vacature voor Cmotions zelf. Je werkt nauw samen in een klein hecht team in Amersfoort en bent de hele dag in gesprek met opdrachtgevers en kandidaten. Zowel op locatie als op kantoor.

Je bouwt aan duurzame relaties met opdrachtgevers en kandidaten, die jou op den duur zelf gaan vinden. Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van je opdrachtgever, het stroomlijnen van het recruitmentproces en het onderhandelen van de arbeidsvoorwaarden voor je kandidaat. Wanneer een opdrachtgever komt met een vraag heb jij al een beeld van wie er bij die rol zou passen.

Je ontwikkelt je als specialist in het data en analytics vakgebied en weet daarom precies wat er in de markt speelt. Bovendien speel je proactief in op kansen die je ziet ontstaan en ben je creatief in het verbinden van de vraag van de opdrachtgever en het aanbod in de markt.

Krijg jij energie van het maken van de perfect match? Dan is deze veelzijdige en uitdagende functie zeker iets voor jou!

Functie-eisen

  • HBO+ werk- en denkniveau.
  • Ervaring met werving & selectie of accountmanagement is een pré.
  • In bezit van rijbewijs B.

Aanbod

Wat betekent werken bij Cmotions Recruitment voor jou?

Werken bij ons betekent dat je veelzijdig en afwisselend werk doet met een grote mate van zelfstandigheid. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en het inbrengen van jouw eigen ideeën. Je werkt samen met fijne collega’s in een mooi pand dat gelegen is aan de snelweg. En natuurlijk:

  • Een goed salaris en aantrekkelijke bonusregeling (mede gebaseerd op het teamresultaat).
  • Een auto van de zaak of mobiliteitsbudget.
  • Werken voor top 200 klanten.

Je krijgt de kans om mee te bouwen aan een toonaangevend bedrijf in de markt van data analytics en data science.

Sollicitatie

Is deze functie op je lijf geschreven en denk jij te passen bij ons team? Mis deze kans niet en solliciteer via onderstaande knop. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Elmira van der Schee +31 6 15 34 46 04. We maken graag kennis met je!