Cmotions Recruitment is een afdeling binnen Cmotions en sinds april 2019 onderdeel van Broad Horizon. Onze organisatie bestaat uit zo’n 70 gedreven professionals die allemaal werkzaam zijn op het gebied van data analytics en data science. We leveren strategisch advies, implementeren fact based oplossingen, detacheren data en analytics specialisten en leiden mensen op. Cmotions Recruitment richt zich helemaal op de werving, selectie en bemiddeling van professionals in het data & analytics domein. Zowel voor vaste dienstverbanden als voor tijdelijke inzet. Bovendien ondersteunen we als “A Broad Horizon Company” de dochterondernemingen, zoals True, bij het vervullen van vacatures.

Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar

Werving, selectie en bemiddeling is mensenwerk. We vinden een persoonlijke relatie met opdrachtgevers en met professionals belangrijk. Wij verdiepen ons vakinhoudelijk (op het gebied van data science en analytics), persoonlijk en op het gebied van organisatiecultuur. Daarom begrijpen wij wat de beste match is voor de opdrachtgever of wat de volgende stap is voor jou als professional.

Wat kun je van ons verwachten:

  1. De beste match
  2. Heldere afspraken
  3. Inhoudelijk advies

Wij zetten onze marktkennis in voor een duurzame relatie!

TMA gecertificeerd

Cmotions Recruitment is TMA gecertificeerd en wij maken gebruik van de TMA Talentenanalyse. Wij gebruiken de TMA Talentenanalyse voor werving en selectie, bij coaching van medewerkers en bij loopbaanontwikkeling.

Ons team

  • Dexter van der Swaluw – Senior Corporate Recruiter

Neem contact met ons op

Dexter van der Swaluw
Senior Corporate Recruiter
06 82 06 27 82
d.van.der.swaluw@cmotions.nl
Dexter van der Swaluw