Interview met Jelly

23 april 2021
Artikel geschreven door Maarten Reeders, Senior Consultant

Wie ben je en wat is je achtergrond??

Mijn naam is Jelly, 26 jaar en sinds een half jaar woon ik samen met mijn vriend in Utrecht. Hiervoor heb ik zo’n 7 à 8 jaar gewoond en gestudeerd in Groningen. Na het afronden van mijn bachelor Bedrijfskunde heb ik nog twee masters gedaan: Marketing Management en Small Business & Entrepreneurship. Tijdens deze masters heb ik een stage gedaan als Online Marketeer bij een startup en de afgelopen twee jaar heb ik gewerkt als Junior Bedrijfsadviseur bij een groot advies- en accountantskantoor.

Privé hou ik van reizen, hardlopen, ben ik graag op het water te vinden en spendeer ik tijd met mijn vrienden.

Waarom heb jij ‘ja’ gezegd tegen het Cmotions Talent Program?

Gedurende de laatste maanden bij mijn vorige werkgever kreeg ik steeds sterker het gevoel dat ik een carrière in de wereld van data interessant zou vinden. Ik besloot dan ook dit gevoel te volgen. Doordat mijn ervaring met data nog gering was, zocht ik bewust een traineeship of iets vergelijkbaars. In ieder geval een traject waarin ook persoonlijke ontwikkeling centraal staat en je op een georganiseerde manier in korte tijd veel leert. Ik vond Cmotions online en had direct een goed gevoel bij het Talent Program: duidelijk wat ik zou gaan leren m.b.t. data, een gerenommeerd bedrijf met een groot netwerk en een sterke verbinding tussen data en mijn passie Marketing. Dit alles gaf mij het gevoel dat ik met dit programma een goede start in een nieuwe richting kan maken!

Wat heeft het je nu al gebracht en waarom raad je iedereen ons Program aan?

De leercurve is zo steil en dat vind ik iets heel positiefs! Ik kom er vrij snel achter wat ik interessant vind en wat ik terug zou willen zien in mijn werk. Als ik tot nu toe twee favoriete dingen zou mogen noemen dan is dat data visueel maken met Power BI en het communiceren van inzichten uit data aan stakeholders. Ik leer vooral veel aan de hardskills kant terwijl mijn softskills ook verder versterkt worden. Ik raad het Talent Program iedereen aan omdat je enorm wordt uitgedaagd en daardoor in korte tijd zeer veel leert. En er wordt ook op persoonlijk vlak goed gekeken naar hoe het met je gaat, waar je mogelijk tegenaan loopt en waar jouw talenten liggen.

Waar word jij nou écht blij van en kom je graag je bed voor uit?

Écht blij word ik van het moment dat je na dagen, weken of maanden hard werken en volle inzet eindelijk het gewenste resultaat hebt behaald in een project en daarmee de klant of opdrachtgever blij kan maken. Bij grote mijlpalen of successen vind ik het altijd leuk en ook belangrijk om even stil te staan en dit samen met mijn collega’s te vieren.

En privé wil ik ook wel een kleine guilty pleasure met je delen. Zoals ik aangaf ben ik een reislustig type en als ik dan op pad ben, stop ik vaak wel even voor een ijsje. En dat mag al een simpel raketje zijn want oh wat zijn die lekker 😉

Wat hoop je te vinden bij je toekomstige werkgever en wat breng jij dan met je mee?

Graag zie ik bij mijn toekomstige werkgever de volgende pijlers terug: professioneel, ambitieus, niet te formeel in de omgang, een blijk van waardering, goede werk-privé balans, een open sfeer en een vlotte werkwijze. Daarnaast vind ik een hecht team waarin iedereen elkaar oprecht wil helpen een fijne omgeving om in te werken.

Zelf breng ik een organisatie een volle bak energie, een solide basis in het datavak, de wil om mezelf te blijven ontwikkelen en een intrinsieke motivatie om mijn organisatie en haar klanten vooruit te helpen. En naast hard werken ben ik ook altijd in voor een gezellig potje darten, tafelvoetbal of poolen. Ik zie mezelf op dit moment in een rol als bijvoorbeeld Database Marketeer, Data Analist of Consultant en sta klaar om aan de slag te gaan!

Zoek jij een young professional en spreekt Jelly jou aan?

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.