Interview: Jeanna van Haren

19 januari 2021
Artikel geschreven door Maarten Reeders, Senior Consultant
Interview met Jeanna van Haren - Talent Program

Wie ben je en wat is je achtergrond?

Ik ben Jeanna, 23 jaar, en woon sinds kort in Utrecht. Ik heb een MSc Marketing Intelligence in Groningen gedaan en vervolgens nog een MSc Information Systems in Duitsland. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen en ben ik regelmatig in de sportschool of turnhal te vinden. Daarnaast vind ik het leuk om in de weekenden uitgebreid te koken en nieuwe gerechten uit te proberen. En ik hou erg van reizen en de wereld ontdekken.

Waarom heb jij ‘ja’ gezegd tegen het Cmotions Talent Program?

Eigenlijk om verschillende redenen. De basis ligt in mijn analytische instelling waardoor ik de afgelopen jaren een sterke passie voor data heb ontwikkeld. Daarnaast kwam ik tijdens mijn studie al in aanraking met Cmotions. Zo heb ik deelgenomen aan de R-Experience die via MARUG werd georganiseerd en kwam ik ze tegen. Én mijn vriend heeft een jaar geleden al de Talent Academy gevolgd. Daardoor ben ik nog enthousiaster geworden en heb ik ook volmondig JA gezegd tegen dit programma om mezelf verder te ontwikkelen.

Wat heeft het je gebracht en waarom raad je iedereen ons Program aan?

Wat ik zo mooi vind aan dit programma is de diversiteit aan onderwerpen en tooling. Ik heb veel gehad aan trainingen op hardskills zoals Python, R en SQL. Maar ook vooral gewerkt aan mijn softskills zoals adviesvaardigheden en overtuigend presenteren. Hierdoor sta ik nu nog zekerder in mijn schoenen en ben ik nog beter voorbereid op de arbeidsmarkt en mijn volgende carrièrestap als data specialist!

Waar word je nou écht blij van en kom je graag je bed voor uit?

Als ik het voor ’t kiezen heb dan graag een afwisselende rol als Data Analist of Data Scientist met een technisch tintje. Het mag zeker ook een connectie met bijvoorbeeld Marketing hebben maar dan bij voorkeur iets meer gericht op de ‘back-end’. Zoals big data analyse en predictive modelling. Dan kom ik het beste tot mijn recht.

Wat hoop je te vinden in jouw droombaan of opdracht bij je toekomstige werkgever?

Ik wil graag terechtkomen in een informele werkomgeving waar ik kan samenwerken en leren van andere specialisten. Ik denk dan aan een professionele organisatie met veel ruimte voor groei en begeleiding. Ik kijk sterk naar de inhoudelijke uitdaging van mijn rol maar heb ook ambitie dus wil zeker stappen gaan maken in de toekomst. Als mijn toekomstige werkgever mij dit kan bieden dan sta ik klaar om vol energie aan de slag te gaan!

Zoek jij een young professional en spreekt Jeanna jou aan? Neem contact op met onze recruiter Maarten.

Maarten Reeders
Senior Consultant
06 28 43 63 17
M.Reeders@cmotions.nl
Maarten Reeders - Cmotions Recruitment