Klimwand met vrouw

Interview met Hilde Oude Meijers op Wesselink

11 januari 2021
Artikel geschreven door Maarten Reeders, Senior Consultant

Wie ben je en wat is je achtergrond?

Ik ben Hilde, 27 jaar, uit Breda. Ik heb een bachelor Bedrijfseconomie gedaan, gevolgd door een master Marketing Management. Beiden aan Tilburg University.

In mijn vrije tijd kun je mij vinden achter de piano, in de keuken, lezend in een boek of ben ik samen met mijn vrienden. Door deze vrienden word ik omschreven als zorgzaam, loyaal en een doorzetter.

Waarom heb jij ‘ja’ gezegd tegen het Cmotions Talent Program?

Tijdens mijn master kwam ik erachter dat ik de combinatie van marketing en data-analyse erg interessant vond. Echter, ik kwam er ook snel achter dat ik meer praktijkervaring nodig had om een baan te kunnen vinden in dit werkveld. Het Talent Program van Cmotions was voor mij daarom een ideale eerste stap om mijzelf nog verder te verbreden na mijn afstuderen. 

Wat heeft het je gebracht en waarom raad je iedereen ons Program aan?

Na mijn studie had ik al veel theoretische kennis op zak maar miste ik nog de echte praktijkervaring. En dat wordt vaak gevraagd in vacatures. Tijdens het Talent Program hebben ik en mijn collega’s, aan de hand van een realistische bedrijfscase, concrete ervaring op kunnen doen met data analyse, onderzoek en ook tools zoals Python, R en SQL. En tegelijkertijd gewerkt aan onze soft skills zoals communicatie en presenteren. Voor mij is deze combi erg waardevol geweest en raad ik iedereen aan!

Waar word je nou écht blij van en kom je graag je bed voor uit?

Een afwisselende functie waar ik mijn passie voor marketing en gevoel voor cijfers in kwijt kan, dat is waar ik gelukkig van word. Bijvoorbeeld een rol als Database Marketeer of Data Analist met de koppeling tussen data, marketing en techniek. Met afwisseling tussen data analyse, uitwerking en organisatieadvies.

Wat hoop je te vinden in jouw droombaan of opdracht bij je toekomstige werkgever?

Ik hoop een open werkomgeving te vinden waarin naast de business ook aandacht is voor de mens. Waar ruimte en flexibiliteit is voor persoonlijke ontwikkeling. Ik zal zeker kijken naar de inhoudelijke uitdaging van de functie en als ik dan ook nog met ontzettend leuke collega’s mag samenwerken, is het plaatje compleet!

Zoek jij een young professional en spreekt Hilde jou aan? Neem contact op met onze recruiter Maarten.

Maarten Reeders
Senior Consultant
06 28 43 63 17
M.Reeders@cmotions.nl
Maarten Reeders - Cmotions Recruitment

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.