Interview: Bastian Romme

14 januari 2021
Artikel geschreven door Maarten Reeders, Senior Consultant

Wie ben je en wat is je achtergrond?

Ik ben Bastian, 25 jaar, woonachtig in Prinsenbeek. Ik heb altijd al grote affiniteit met sport gehad en heb een bachelor Sport & Marketing en daarna een master Marketing Management aan de universiteit Tilburg afgerond. Daar werd mijn innerlijke analyticus getriggerd en is mijn passie voor data gedreven Marketing ontstaan.

In mijn vrije tijd spreek ik geregeld af met vrienden voor een drankje en voetbal ik graag.

Waarom heb jij ‘ja’ gezegd tegen het Cmotions Talent Program?

Omdat ik inzag dat ik mezelf zo nog meer kon specialiseren en klaarstomen voor de arbeidsmarkt. Toen ik werd benaderd door Cmotions om deel te nemen aan het Talent Program zag ik wat het me kon brengen en was de beslissing dus zó gemaakt!

Wat heeft het je gebracht en waarom raad je iedereen ons Program aan?

Nog meer kennis en ervaring om mee te nemen in mijn volgende carrièrestap. In samenwerking met de andere deelnemers hebben we tijdens een leuk en intensief programma onze technische kennis naar een hoger level gebracht en tegelijkertijd gewerkt aan onze persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan bijvoorbeeld presenteren en adviesvaardigheden. Wat mij betreft een groot voordeel als je zoals ik een rol zoekt waarin je data met marketing combineert en nauw samenwerkt met de business en advies geeft. Dit leer je allemaal in het Talent program.

Waar word je nou écht blij van en kom je graag je bed voor uit?

De connectie tussen Marketing en data. Ik vind het super interessant om met name in een commerciële omgeving zoveel mogelijk met de business te sparren en impact te maken. Ik hou me dan graag bezig met modellen optimaliseren, data analyse, onderzoek en advies om zo een directe bijdrage te leveren aan het bedrijfsresultaat.

Wat hoop je te vinden in jouw droombaan of opdracht bij je toekomstige werkgever?

Collegialiteit en een informele werksfeer zodat ik elke dag weer met plezier naar mijn werk ga. Ik hoop ook een platte organisatie te vinden waarin snel geschakeld en doorgepakt kan worden. Daar kom ik het beste tot mijn recht. En daarnaast de ruimte om te onderzoeken en experimenteren. Zodat ik mezelf kan blijven ontwikkelen en door kan groeien in de rollen die het beste bij mij zullen passen!

Zoek jij een young professional en spreekt Bastian jou aan? Neem contact op met onze recruiter Maarten.

Maarten Reeders
Senior Consultant
06 28 43 63 17
M.Reeders@cmotions.nl
Maarten Reeders - Cmotions Recruitment