Gezocht – Data Talent 💻

Bij Cmotions vinden we het belangrijk om inhoud en fun te combineren. Daarom organiseren wij regelmatig een data hackathon. Verschillende teams zetten zich in om – door middel van data & analytics –  verschillende puzzels op te lossen en er met de winst vandoor te gaan. In de afgelopen jaren hebben wij al verschillende hackathons georganiseerd, zoals een Escape Room hackathon, een Cluedo hackathon en een Nachos hackathon. Check de video’s! 📽️

Op vrijdagmiddag 27 januari 2023 organiseren wij in Amsterdam de Cmotions Hackathon: Student Edition. Heb jij affiniteit met data & analytics én wil je Cmotions beter leren kennen? Doe dan mee! Ga de strijd aan met je medestudenten van andere universiteiten of hogescholen en laat zien dat jouw team het beste is!  

Waar en wanneer?

📅 Datum: vrijdag 27 januari 2023 

🕛 Tijd: 13.30 – 18.30 uur 

🏢 Locatie: Keienbergweg 100, 1101 GH Amsterdam 

Programma

👉🏽 13:30 – 14:00: Inloop

💻 14:00 – 17:00: Hackathon

🍸 17:00 – 18:30: Borrel

⚠️ Onderstaande hulpkreet wordt jullie uitdaging:

Mijn naam is Piet A. Choras, een van de grootste wiskundige geniën uit de geschiedenis. Ik ben ten onrechte veroordeeld voor overfitting, sindsdien zit ik gevangen. De som van de maanden dat ik al vastzit, is gelijk aan het kwadraat van de periode dat ik mijn veroordeling aanvecht. Ondanks een H(ad)oop argumenten heeft dit niet in significante bewijslast geresulteerd om mijn veroordeling te verwerpen. Daarom heb ik in het diepste geheim een algoritme ontwikkeld om mijn vrijheidsgraden terug te winnen.  

Op vrijdagmiddag 27 januari 2023 om 13.30 ontvouw ik mijn meesterlijke ontsnappingsplan, hierbij kan ik jullie hulp goed gebruiken. Daarom doe ik een beroep op jullie rechtvaardigheidsgevoel en analytisch vermogen, gezien jullie opleiding, hoop ik dat ik jullie kan vertrouwen en op jullie kan bouwen.  

Komen jullie mij, in teams van maximaal 5 personen, helpen te ontsnappen uit Penitentiaire Inrichting (π) de Apenrots in Amsterdam? 

🚨 Help jij/Helpen jullie Piet uit de brand? Meld je (team) nu aan en ga de competitie met andere studententeams aan! Aanmelden met een team kan hier en individueel aanmelden kan hier!

Contact

Dexter van der Swaluw
Organisator Hackathon – student edition
+31 (0)6 82 06 27 82
d.van.der.swaluw@cmotions.nl
Dexter van der Swaluw