Mag ik zelf mijn projecten kiezen?

Samen met jouw Managing Consultant bespreek je de verschillende projecten bij opdrachtgevers en hoe deze passen bij jouw huidige expertise, competenties én ambitie. Soms kan het zijn dat een project in eerste instantie niet helemaal bij je past. In overleg met de opdrachtgever en jouw managing consultant kun je hier vaak een wending aan geven zodat de opdracht toch een uitdagende en leerzame ervaring wordt.


Zie ik mijn collega consultants regelmatig?

De Cmotions-collega’s vormen een hecht team. Er wordt tijd geïnvesteerd in gezamenlijk werken aan leuke en inhoudelijke (interne) projecten binnen onze CIA (Cmotions Interest Areas) teams. En daarnaast hebben ook wij regelmatig leuke activiteiten buiten de deur zoals beachvolleybal, padel en de vrijdagmiddagborrels. De vrijdag staat voor de meesten sowieso in het teken van een werkdag op kantoor in Bunnik. Wel zo goed voor de samenwerking en de gezelligheid.


Moet ik vijf dagen per week bij de klant werken?

Nee, je kunt meestal hybride werken. Dit betekent vanuit huis, vanaf kantoor van de opdrachtgever of op ons kantoor in Bunnik. Dit verschilt natuurlijk wel per project en opdrachtgever.


Investeren jullie ook in opleiding / training?

Omdat we jouw ambitie centraal zetten in jouw loopbaan bij Cmotions, kijken we ieder jaar opnieuw naar jouw ontwikkelbehoefte en passen hier een opleidingsplan op aan. Dit is maatwerk.


Moet ik veel reizen voor mijn werk?

Dit is afhankelijk van je woonplaats en de behoefte van je opdrachtgever. Maar in de regel mag je er wel vanuit gaan dat hybride werken de standaard is. Dit is dus vanuit huis, het kantoor van de opdrachtgever en/of het Cmotions-kantoor in Bunnik. Onze meeste klanten zitten overigens in de Randstad.


Krijg ik een auto van de zaak?

Ja, onze consultants krijgen standaard een mobiliteitsbudget aangeboden. Daarmee kun je zelf je mobiliteitsplan organiseren. Een leaseauto via Cmotions behoort tot een van de mogelijkheden. Ook kun je kiezen voor een OV-plan.


Hoelang duren projecten bij Cmotions gemiddeld?

Ja, onze consultants krijgen standaard een mobiliteitsbudget aangeboden. Daarmee kun je zelf je mobiliteitsplan organiseren. Een leaseauto via Cmotions behoort tot een van de mogelijkheden. Ook kun je kiezen voor een OV-plan.


Kan ik vanuit het buitenland werken?

Afhankelijk van de opdrachtgever en de opdracht is het mogelijk om een korte periode vanuit het buitenland te werken. Omdat Cmotions zoveel belang hecht aan een hecht team en goed samenwerken, gaat onze voorkeur uit naar een werklocatie in Nederland.


Is Cmotions een Nederlandstalig of Engelstalig bedrijf?

Cmotions-collega’s zijn over het algemeen Nederlandstalig. Doch, praktisch iedereen beheerst de Engelse taal goed. De voertaal binnen Cmotions is dan ook Nederlands, maar de ondertiteling voor Engelstalige collega’s kan altijd worden gegeven.


Is Cmotions een diverse organisatie?

Wij zijn een diverse organisatie waar iedereen een gelijke kans krijgt, ongeacht afkomst, geloofsovertuiging, etc. Wij geloven dat een juiste arbeidsethos, motivatie en ontwikkelingspotentieel voldoende zijn om te groeien tot een goede consultant.