Bekijk onderstaande video om te weten hoe de kandidaten ons Talent Program hebben ervaren, of lees hieronder de ervaringen.JANINKA 
Master Marketing Analytics & Data Science  
Rijksuniversiteit van Groningen  

“Mijn doel van deelname aan het Talent Program is om mijn kennis in de praktijk te leren toepassen en mij hierin verder te ontwikkelen. Wat ik erg fijn aan het programma vind is dat ik mij niet alleen verder ontwikkel in de programmeertalen zoals Power BI, SQL en Python; ook wordt er veel aandacht besteed aan soft skills, zoals gesprekstechnieken en de manier waarop je een boodschap overbrengt.” 


LYNN 
Master Media & Business 
Erasmus Universiteit, Rotterdam 

“Mijn marketingkennis wil ik graag aanvullen met data, daarom heb ik gekozen voor het Talent Program van Cmotions. Ik ben enorm enthousiast over de manier waarop je hier van A tot Z wordt begeleid waarbij niet alleen de kennis van de programmeertalen mij zullen helpen, maar ook de vele soft skills trainingen, bij een goed start bij mijn eerste opdrachtgever” 


ANDREI 
Business, IT & Management 
Saxion Hogeschool, Enschede 

“Tijdens mijn opleiding heb ik mogen ruiken aan data-analyse. Omdat ik deze vaardigheden en technieken verder ontwikkelen, heb ik gekozen voor het Talent Program van Cmotions. En ik ben zeer positief! Alles wat met data te maken heeft, komt aan bod: van het verzamelen en analyseren tot aan het presenteren en rapporteren. Er wordt veel tijd aan je besteed en bij vragen is er altijd iemand die je helpt. Een goede basis voor mijn start in de praktijk”


RIES  
HBO Commerciële Economie en Master Marketing Analytics 
Universiteit van Tilburg  

“Na mijn afstuderen ging ik op zoek naar een baan. Maar bij het lezen van de vacatures en voeren van sollicitatiegesprekken kreeg ik steeds het gevoel dat ik nog niet helemaal was voorbereid op het werkleven. Daarom was ik meteen geïnteresseerd in het Talent Program van Cmotions, zodat ik een goede basis krijg om met meer zelfvertrouwen het werkveld te betreden.” 


DAVID  
Bachelor in International Economics, Bedrijfskunde en een master in Data Science en Marketing Analytics 
Erasmus Universiteit, Rotterdam 

“Een van mijn overwegingen om deel te nemen aan het Talent Program, is om praktijkervaring op te doen. Ik was op zoek naar een bruggetje tussen de universiteit en het bedrijfsleven om een goede basis te krijgen voor een mooie carrière in het datawerkveld. Inmiddels heb ik een relatief korte periode veel geleerd, met name door de zeer praktijkgerichte manier van lesgeven.” 


REGINA 
Master Communicatie- en informatiewetenschappen  
Universiteit van Tilburg 

“Na mijn studie heb ik 2 jaar bij een onderzoeksbureau gewerkt. Omdat ik mij graag verder wil ontwikkelen als data analist/scientist heb ik besloten deel te nemen aan het Talent Program. Ik kan zeggen dat ik erg blij ben met deze keuze! In korte tijd heb ik super veel geleerd. Niet alleen van veelgebruikte tooling zoals Python, Power BI en SQL, maar ook hoe ik mijn soft skills kan verbeteren. Ik het idee dat dit een uitstekende basis is voor mijn verdere loopbaan”. 


Contact

Aschlyn Pedro
Recruiter Talent Program
0630724605
a.pedro@cmotions.nl