Opdrachtgevers

Boelie Vigeveno, Internet Manager CRM bij Telfort

“Met het binnenhalen van een Talent Program data analist heeft Telfort Internet een jong, getalenteerde en gedreven analist binnengehaald. Die zeer snel productief was. Het Cmotions Talent Program was hiermee voor Telfort Internet een goed alternatief voor werving van data analisten op de arbeidsmarkt.”

Dorien Deckers, Manager Campagne bij Nuon

“Het Talent Program heeft ons twee enthousiaste en gedreven (junior) database marketeers geleverd. Met een gedegen basiskennis op data(selectie)gebied. Ook waren zij leergierig, communicatief en snel productief.”

Michel Timmermans, Manager Customer Support & Improvements bij Eneco

“Je weet dat je een persoonlijkheid aanneemt zonder verrassingen.”

Roel Linders, Manager Servicedesk en Business Intelligence bij AAFM

“Het Talent Program van Cmotions levert voor mij het bewijs dat er nog voldoende potentieel aan talent aanwezig is, om de complexe en veelzijdige functie van business intelligence analist in te kunnen vullen. Juist het kunnen vinden van deze talenten en ze via waardevolle praktijkcases helpen te ontwikkelen op zowel technisch als communicatief vlak, is een kunst op zich die Cmotions uitstekend verstaat. Ik ben daarom zeer enthousiast over het voorwerk van Cmotions in het selectie- en opleidingstraject van het Talent Program en herken duidelijk de meerwaarde die dit mij als werkgever bied.”

ZZP’er

Marc Bokma, Interim senior data-scientist/ product owner bij Bokma Marketing Consultancy

“De afgelopen jaren hebben ik meermalen via Cmotions een interim-opdracht vervuld. De samenwerking met Cmotions is mij daarbij alle keren erg goed bevallen. Dit omdat er echt sprake is van persoonlijk contact: ik ken de recruiters van Cmotions erg goed, en zij kennen mij. Cmotions weet daardoor precies wat ik kan en wil, en weet ook voor welke interim-opdrachten ik mogelijk iets minder geschikt ben. Voordeel voor mij als interimmer is dat ik hierdoor via Cmotions alle keren op echt interessante, leerzame en leuke klussen ben geplaatst, vaak voor langere tijd!”

Contact